Προφιλ

Η εταιρεία "Κουτσογιαννόπουλος" δραστηριοποιείται στο εμπόριο των φρούτων και των λαχανικών από το 1983. Ιδρύθηκε από τον Κουτσογιαννόπουλο Βασίλη και σήμερα είναι μια οικογενειακή επιχείρηση. Τα κύρια αγροτικά προιόντα με τα οποία ασχολείται είναι οι πατάτες, τα καρπούζια, τα κρεμμύδια και τα σκόρδα. 
 
Από την αρχή της ίδρυσής της δραστηριoποιείται δυναμικά στην εγχώρια αγορά προμηθεύοντας τους πελάτης της στον ελλαδικό χώρο με εξαιρετικής ποιότητας οπωροκηπευτικά. Τα τελευταία χρόνια έχει αναπτύξει τις δραστηριοτήτες της στοχέυοντας στην αύξηση των πωλήσεων σε χώρες του εξωτερικού. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο έχουν αναπτυχθεί σχέσεις συνεργασίας με χώρες της Ευρώπης όπως η Βουλγαρία, η Πολωνία και η Ιταλία. Παραλληλα με τις παραπάνω δράσεις, πραγματοποιεί και εισαγωγές ορισμένων ειδών καλύπτοντας  όταν είναι απαραίτητο την αυξημένη ζήτηση της ελληνικής αγοράς. 
 
Βασικός σκοπός της είναι η παροχή προιόντων άριστης ποιότητας ενισχύοντας με αυτό τον τρόπο την καλή συνεργασία με τους πελάτες της. Καθόλη την διάρκεια της παραγωγικής διαδικασίας δίνεται μεγάλη έμφαση στην τήρηση των κατάλληλων προδιαγραφών έτσι ώστε το τελικό προιόν να ικανοποιεί τον πελάτη.